Navigatie

Reparatie & Onderhoud

TiMEBOO  heeft een eigen servicedienst voor reparatie en onderhoud van de TiMEBOO horloges.

Retouradres

Cayboo VOF / TiMEBOO
Steenweg 7
6131 BB  SITTARD

Horloges die een defect hebben kunnen, na voorafgaande melding via de mail, opgestuurd worden. Uiteraard weegt daarbij mee of de garantietijd verstreken is en wat de oorzaak is van het defect. Verkeerd gebruik of onzorgvuldige toepassingen die hebben geleid tot defect zullen niet door ons gehonoreerd worden. Defecten die terug te voeren zijn op fabricagefouten of gevolgen van transport worden door ons teruggenomen en zullen indien mogelijk gerepareerd worden. Let wel: dit geldt alleen voor de eigen TiMEBOO horloges. Wij zijn géén horlogezaak die andere horloges repareert of batterijen van andere horloges vervangt. Daartoe verwijzen we je graag naar de reguliere horlogezaken. Zie voor meer informtie ook  de pagina veelgestelde vragen. 

Garantiebepalingen
Op de horloges zit een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. De aankoopdatum dient door de retailer te worden ingevuld op het bijgeleverde garantiekaartje.

Wanneer je aankoop tijdens de garantieperiode defect raakt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen je vervolgens adviseren over reparatie of vervanging van je aankoop.Naast de fabrieksgarantie zit er op onze horloges een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Buiten de garantie van horloges vallen de volgende onderdelen:

Batterijen (eenvoudig zelf te vervangen)
Bandje
Bamboe uurwerk kast (bamboe is en blijft een natuurlijk materiaal en kan niet tegen hard stoten. Onverhoopt kan er zo een stukje van de horlogekast af gaan of een barstje in komen).

Wanneer klanten bij je terugkomen met een klacht kun je hen terug verwijzen naar Timeboo. Wij zullen de klacht dan netjes afhandelen met de klant.

Gebruikstips voor de klanten

Voorkom hevige schokken, contact met chemische producten en magnetische invloeden. Het horloge is spatwatervast. Voor onderdompeling in water is het niet geschikt. Ook niet om mee te douchen, te zwemmen of andere water activiteiten
In een enkel geval kan er wat condens aan de binnenkant van het glas komen. Dit verdwijnt weer. 

De leren bandjes kunnen in het begin wat stug zijn. Voorkom daarom dat er gedraaid of getrokken wordt aan het leer; dit zet spanning op de spindles en kan schade veroorzaken. De bandjes worden vanzelf soepeler door het dragen en kunnen dan wat uitrekken.

© 2015 - 2019 timeboowholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel