Reparatie & Onderhoud

TiMEBOO  heeft een eigen servicedienst voor reparatie en onderhoud van de TiMEBOO horloges.

  • Horloges die een defect hebben kunnen, na voorafgaande melding via de mail, opgestuurd worden. Uiteraard weegt daarbij mee of de garantietijd verstreken is en wat de oorzaak is van het defect. Verkeerd gebruik of onzorgvuldige toepassingen die hebben geleid tot defect zullen niet door ons gehonoreerd worden. Defecten die terug te voeren zijn op fabricagefouten of gevolgen van transport worden door ons teruggenomen en zullen indien mogelijk gerepareerd worden. Let wel: dit geldt alleen voor de eigen TiMEBOO horloges. Wij zijn géén horlogezaak die andere horloges repareert of batterijen van andere horloges vervangt. Daartoe verwijzen we je graag naar de reguliere horlogezaken.
    Zie voor meer informatie ook  de pagina veelgestelde vragen. 

Garantiebepalingen

  • Op de horloges zit een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. De aankoopdatum dient door de retailer te worden ingevuld op het bijgeleverde garantiekaartje.
  • Wanneer de  aankoop tijdens de garantieperiode defect raakt kun je je klant  contact laten opnemen met onze klantenservice. Wij zullen het probleem op een correcte manier oplossen, zonder extra kosten voor de klant (mits men zich houdt aan onze instructies)
  • Heeft de klant buiten de garantieperiode een klacht of een vraag, ook dan mag je de klant doorverwijzen naar ons.  Wij zullen hem of haar vervolgens adviseren over reparatie of vervanging van de aankoop.
  • Naast de fabrieksgarantie zit er op onze horloges een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Buiten de garantie van horloges vallen de volgende onderdelen:

  • Batterijen (eenvoudig zelf te vervangen)
  • Bandje
  • Bamboe uurwerk kast (bamboe is en blijft een natuurlijk materiaal en kan niet tegen hard stoten. Onverhoopt kan er zo een stukje van de horlogekast af gaan of een barstje in komen).

Gebruikstips voor de klanten

Voorkom hevige schokken, contact met chemische producten en magnetische invloeden. Het horloge is spatwatervast. Voor onderdompeling in water is het niet geschikt. Ook niet om mee te douchen, te zwemmen of andere water activiteiten
In een enkel geval kan er wat condens aan de binnenkant van het glas komen. Dit verdwijnt weer. 

De leren bandjes kunnen in het begin wat stug zijn. Voorkom daarom dat er gedraaid of getrokken wordt aan het leer; dit zet spanning op de spindels en kan schade veroorzaken. De bandjes worden vanzelf soepeler door het dragen en kunnen dan wat uitrekken. Dit laatste geldt niet voor kurk, in de kurk zit geen/  nauwelijks rek.

© 2015 - 2022 timeboowholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel